Pensiune Piatra Neamt | Basil Bed & Breakfast |

BASIL - BED & BREAKFAST - CAZARE SI MIC DEJUN- 0747 241 881

image

Muzeul de Istorie si arheologie Piatra Neamt

Constituind unitatea de bază a Complexului Muzeal Judeţean Neamţ – înfiinţat în 1978, Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ se înscrie în categoria celor mai prestigioase instituţii de profil din România. Contribuţia sa la cercetarea, conservarea, restaurarea, gestionarea, evidenţa şi valorificarea patrimoniului istoric şi arheologic din estul ţării este absolut remarcabilă, aşa după cum este şi activitatea sa cultural-educativă.

Read More
image

Litoralul romanesc - oferte pentru toate poftele

Litoralul se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre, oferind peisaje uimitoare. Cu o lungime totala de 245 de kilometri, litoralul romanesc se intinde din nord, de la granita cu Ucraina, pana in sud, la granita cu Bulgaria, delimitand estul Dobrogei de apele Marii Negre. Pe mai mult de jumatate din intinderea sa (163 km), din extremitatea nordica pana aproape de Navodari, litoralul romanesc este dominat de Delta Dunarii si lacurile de coasta. Incepand din zona Capului Midia (Navodari) si pana la Vama Veche (granita cu Bulgaria), plajele cu nisip fin stapanesc litoralul romanesc.

Read More
image

Delta Dunarii - un tinut exotic , special si unic

Un tinut exotic, unde daca ai ocazia poti vedea peste 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de pasari si 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii. Si sa nu uitam ca in apele sale traiesc 133 de specii de pesti, ce constituie o sursa importanta de hrana pentru pasari si mamifere acvatice precum si o importanta resursa stiintifica si economica.

Read More

Search

Site-uri Partenere

Pensiunea Carmen - Ruginesti

Pensiunea Carmen, situata in apropierea orasului Piatra Neamt, pe malul lacului Izvoru Muntelui (Bicaz) ofera clipe de neuitat, cazare, piscina.

Casa de vacanta Carmen - Piatra Neamt


Fii prietenul pensiunii Basil-Calul Troian pe Facebook